در این دو سال حجم پول بسیار زیادی وارد بورس شده و قیمت سهام را افزایش داده، چراکه متقاضی برای خرید سهام زیاد شده است. اگر قدرت تولید در این شرکت‌ها بالا می‌رفت و عرضه سهام بیشتری انجام می‌شد، می‌توان روند بازار را طبیعی خواند اما بررسی میزان عرضه سهامی که در شرکت‌ها در دو سال گذشته وارد بورس شده و میزان پولی که وارد بازار شده نشان می‌دهد که این دو تناسبی با هم ندارند و بازار در شرایط حبابی قرار دارد.

 این کارشناس اقتصادی درباره سیاست تغییر واگذاری‌ها از واگذایر بلوکی به واگذاری از طریق صندوق های معامله پذیر و ETF اظهار داشت: همواره احتمال اینکه که واگذاری سهام به صورت بلوکی همراه با رانت باشد، وجود داشته و دارد. معتقدم واگذاری بلوکی برای سهام شرکت‌های بزرگ تفکرات رانتی دارد و در این روند قدرت انحصاری را از فردی از به فرد دیگر و یا از یک بخش دولتی به یک شرکت خصوصی مشخص شده واگذار می کنند.

 وی با بیان اینکه واگذاری سهام به صورت بلوکی بسیار ناجوانمردانه است، گفت: این حق مردم است که بتوانند  سهام یک شرکت را خریداری کنند نه اینکه سازمان و شرکت‌های بسیار قوی خریدار باشند که به وسیله همان قدرت در بازار بورس حباب سازی کنند.

  در عرضه بلوکی قدرت به سازمان‌ها و شرکت‌هایی داده می‌شود که قدرت مالی دارند و در بازار سهام به راحتی می‌توانند پول مردم را از طریق حباب سازی به سمت خود جذب کنند. بنابراین اگر واگذاری‌ها از حالت بلوکی خارج شود به نفع اصلاح بازار بورس خواهد بود.